| Регистрация | Вход | Приветствую Вас Бродячий ниндзя | RSS

Поиск по сайту

Главная » Фанфики » Приключения
22:13

Арка Хаосу: "Занпакто"

- Ічіго…Куросакі…Ічіго… - ці слова час від часу пролинали в темному коридорі заплутаних думок. Чесно кажучи хто був автором цих слів достеменно невідомо, але через деякий час голос знову повторився.
- Ічіго, колись ти боровся проти найсильніших капітанів Готей 13 і ніколи твій внутрішній світ так не руйнувався і не переживав такого тиску як зараз. Хто тепер твій супротивник? Ічіго, ти чуєш мене? – повторював собі під ніс Зангетсу. Куросакі останнім часом взагалі втратив резонанс і розуміння з своїм Занпакто. Зараз Зангетсу спостерігав як «будинки» в душі у Ічіго розліталися на частини.

Дощ не випадав у цих місцях, але тепер по небу почали ходили грозові хмари. Все це відбувалося до сьогоднішнього моменту, допоки з неба врешті – решт не випало декілька крапель, які за деякий час переросли в потужну зливу.
- Як я ненавиджу дощ. – промовив сам до себе Зангетсу.

«Ічіго, тільки спробуй програти.»
Та через деякий час Зангетсу зрозумів що його друг взагалі не чує слів і тому Зангетсу поглинули невеселі думки.
- Зупини цей дощ Куросакі. Чуєш мене, Ічіго. Ти ж знаєш що єдине що б я хотів захистити – це ти. – лише тепер Зангетсу побачив через невеличке віконечко в небі як схрестилися два супротивника.
- Чому ти не можеш сказати мені ні слова?! – та ніхто не почув слів Зангетсу, а через деякий час злива повністю накрила його з головою.

*****

Зброя зблиснула в повітрі, пронизливий звук скреготу металу пролунав в усьому Уеко Мундо. На вершині Лас Ночіс боролися двоє супротивників.

Один з них був в чорному Косоде з чорною катаною в руках і рижим волоссям – Куросакі Ічіго. Проти нього змагався досить дивний юнак. За спиною цього чоловічка були чорні крила, обличчя неможливо було розгледіти через капюшона який повністю сховав лице у пітьмі, лише час від часу можливо було помітити як незнайомець усміхався. Був він вдягнений в досить гарну чорну мантію і боровся старовинною косою. Від її кінця по руці незнайомця просувався золотий ланцюг.

Супротивники довго не думали, а відразу перейшли до своєї нелегкої справи. Спершу атакував Ічиго, він заніс мечем над головою і опустив його на праве плече супротивника, але той з легкістю відбив атаку свого ворога. Тепер Куросакі перейшов в шквальний наступ, але його ворог лише посміхався і з легкістю відбивав усі атаки. Несподівано цей чоловічок використав шунпо і зник з поля зору Куросакі. Чесно кажучи для Ічіго це було вже не вперше, але він не міг повірити що навіть використовуючи Банкай не може помітити і прослідкувати атак і швидкості свого супротивника. Через якусь долю секунди супротивник з’явився позаду Куросакі та щосили замахнувся своєї косою. Ічіго помітив атаку в останню мить і ледве встиг прикритися своїм Занпакто. Та удар був настільки потужний, що Куроакі відлетів на декілька метрів.
- Непогано. Ти талановитий юнак і все ж такі, не зважаючи на мою швидкість встигаєш реагувати. Похвально! – промовив вдоволений незнайомець.
- Хех, ти думаєш що мене буде так легко перемогти? – тепер уже Куросакі використав швидкість Тенса Зангетсу і блискавично перенісся до супротивника. Та здавалося що той читає всі атаки як відкриту книгу, супротивник навіть не відбивав її, а парирував. Опинившись біля ворога Ічіго в останню мить помітив як той заніс свою косу над головою і намагався одним ударом прохромити Куросакі наскрізь. Хоча тепер швидкість Тенса Зангетсу врятувала Куросакі і він опинився на досить таки пристойній відстані від супротивника.
- Хадо 4: Бякурай. – несподівано сказав супротивник. До Ічіго відразу ж понеслася блискавка і все ж таки вона змогла дістати Куросакі. Звісно атака не завдала багато шкоди, проте тепер на тілі Ічіго з’явився невеличкий шрам з якого скрапувала кров.
- Як ти можеш використовувати техніки шинігамі? – запитав у нього Ічіго.
- А мені що, не можна? Бакудо 75: Гоччу Тенкан. – промовивши це закляття Куросакі втратив здатність рухатися. Його кінцівки опинилися в дивних лещатах які стримували будь яку можливість пересування. Наступної миті супротивник зірвався з місця і за якусь долю секунди опинився біля Куросакі. Ще мить і він якомога сильніше вгатив по своєму супротивнику. В даху Лас Ночіс утворилася великі дірка, а в повітря піднявся потужний потік ріацу.
«От чорт, ще б трохи і я б точно помер». – Куросакі вчасно використав свою ріацу і зміг зруйнувати лещата які стримували його рухи. Юнак не став чекати поки супротивник знову використає якусь там ще техніку і відразу ж перейшов в атаку. Ічіго швидко опинився біля ворога і закружляв навколо нього з калейдоскопічною швидкістю.
- Зможеш тепер відслідкувати мої рухи? – запитав він у супротивника з усмішкою на обличчі.
- Простіше простого. Жатва. – навколо дивного чоловічка закружляла блакитна ріацу, а через деякий час з неї створився меч, який висік все, що перебувало на відстані кілометра. Куросакі вчасно пригнувся і за допомогою власної ріацу послабив удар, про те на його животі засяяла ще одна глибока рана і Ічіго відлетів на декілька десятків метрів.
- Чорт! Хто ти такий взагалі?! – скрикнув Куросакі.
- Моя ім’я нічого тобі не скажу, вірніше не скаже тому, що я сам його вигадав. Dark star – так мене тепер величають, а щоб ти краще зрозумів з ким маєш справу, то я скажу тобі простіше – ми Занпакто. – останні слова Dark starа не вкладалися Ічіго в голову. Він не міг повірити в те що зараз чув.
- Це неможливо! – сказав він.
- Чому ж ні. Напевно жоден шинігамі не замислювався над тим звідки в нього Занпакто. Чесно кажучи це Занпакто обирає свого шинігамі, а не навпаки. Деякі отримують свої духовні мечі, інші їх віднаходять, але всі беруть їх з своїх сердець та душ, тільки от чомусь після того як шинігамі отримує Занпакто то відразу втрачає до нього будь який інтерес. – промовив Dark star. «Багато років тренувань для досягнення Банкая – це лише невеличка можливість для того, щоб зблизитися з своїм мечем. Хоча шинігамі і не відмовляються від Занпакто взагалі, але вони не можуть зрозуміти суть духовних мечів. Одного разу під час повстання Занпакто, духовні мечі спробували дати відсіч своїм «кривдникам». Та в кінцевому результаті все знову повернулося в своє русло. Що до мене, то я той Занпакто, який не отримав права права стати духовним мечем. Коли я з’явився в світі де не було жодного натяку на ріацу, то думав як би швидше звідти вибратися, але за мною так ніхто і не прийшов. Багато років я витратив на тренування і зрозумів одну сутність. Тепер моє завдання полягає в тому, щоб відновити всі Занпакто і надати їм нового імпульсу. Я з своєю командою навчу шинігамі нас поважати і вірити в кожного з нас….» - на деякий час Dark star замовк для того щоб перевести подих. Чесно кажучи історія супротивника куросакі сподобалася, він почабив в ній яскраво прихований сенс, тільки от чомусь йому не було зрозумілим для чого Dark star та інші темні Занпакто прийшли і майже зруйнували Сейрітей.
- Ти забуваєш про шинігамі, а як же ж вони, як вони будуть тоді здійснювати обряд поховання, битися з пустими…?! – запитав Ічиго.
- Ти думаєш я буду розповідати все заради чого я борюся? Я так не думаю. Ти ще не заслужив право так говорити, ти майже нічого не знаєш про Занпакто, хоча з усіх шинігамі маєш найтісніший зв’язок з своїм духовним мечем, вірніше мав. – промовив Dark star. Це вже вдруге супротивник зміг здивувати Куросакі.
- Що ти маєш на увазі? – запитав Ічиго.
- Вибий з мене відповідь. До речі, ти вважаєш що в шинігамі не мають темних сторін? Тоді ти помиляєшся, є, але зараз твоє завдання спробувати мене здолати, або програти. – відповів Dark star.
Тепер Ічіго вже не втримався, він рвонув з місця і опинився біля свого супротивника. На цей раз Куросакі зосередив свою увагу на флангах Dark starа і тому почав наносити удари по ребрам. Звісно навіть ця стратегія не пройшла, Dark star відбивав удари величезною палицею коси і при тому він міг легко контратакувати. З самого початку поєдинку Dark star просто грався з Ічіго і він і до тепер продовжував свою гру, не зважаючи на те, що Куросакі прикладав усіх зусиль для того, щоб перемогти. Через деякий час Dark star все ж таки наніс Ічіго атаку і на тілі Куросакі з’явилася ще одна рана яка починалася від плеча і закінчувалася біля правого коліна. Дана травма була досить серйозною, але здавалося Ічіго взагалі її не помічає.
- Ти не правильно обрав стратегію. – промовив Dark star. «Спершу слід було все проаналізувати, а не йти стрімголов в бій. Для початку в мене довга зброя, а це значить що я можу використовувати руків’я коси для захисту. Ти маєш здійснювати атаку, а я просто виставлю нижню чи верхню частину власної зброї щоб її відбити. По – друге, на кінці палиці є ще гострий кінець і саме металеве лезо яким я можу тебе травмувати завіграшки. Чому? Ну це дуже просто. Для того щоб ти наніс один удар і перейшов до іншого, тобі необхідний короткий інтервал часу, в цей час я можу просто змінити ракурс, кут своєї зброї і легко здійснити свою серію атак.». – почав повчати Ічіго Dark star.
- Думаєш я сам не вмію битися? – раптом Ічіго перестрибнув через свого супротивника і замахнувся свої Занпакто по ногах ворога. Dark star помітив цю атаку ще до її початку і притиснув тупим кінцем коси Занпакто Куросакі до землі.
- Хадо №90: Куро Хитсуги. – промовивши це закляття Dark star використав шунпо і опинився на досить значній відстані від свого опонента, а того закрило в чорному кубі.

Ще мить і даний куб прохромило декілька десятків чорних клинків з ріацу. Та раптом Ічіго розтрощив цю диявольську споруду своєю рукою чим досить сильно вразив Dark starа.
- Гетсуга Теншов! – прокричав Куросакі. Зараз його Косоде почало по трохи зникати, що свідчило про те, що ріацу Ічіго помаленьку починає згасати. Та зараз це не головне, Ічіго випустив у супротивника свою єдину пробивну техніку, Куросакі використав Гетсугу не просто так, він за її допомогою вирішив зруйнувати чорний куб. Тільки одне було незрозумілим – чому ж Гетсуга була не чорна, а синя.
Дана атака швидко наближалася до Dark starа, але він взагалі не думав ухилятися і просто стояв непорушно. Коли ж Гетсуга знаходилася десь за декілька метрів від нього то Dark star виставив вперед свою руку і зупинив атаку Куросакі. Ічіго не міг повірити власним очам, а супротивник просто стримував техніку в своїй руці, ще мить і Dark star запустив у Гетсугу частину своєї ріацу і від цього техніка Куросакі розвіялася. Та раптом Ічіго з’явився над ворогом і замахнувся на нього своїм мечем, але тепер хлопець взяв Занпакто обома руками. Ічіго згадав як під час одного тренування, Заракі Кенпачи тримав свій меч двома руками. Підчас бою він був неймовірний, а атаки були дуже сильними. Після того як Заракі виграв, Ічіго питав у нього чому ж треба тримати Занпатко саме так. Тоді Кенпачи поділився своїми знаннями, які отримав від Ямамото, про те, що таким чином атака шинігамі стає набагато сильнішою.
Удар Ічіго виявився дуже потужним, він утворив неймовірний потік ріацу і одна з веж, на якій боролися супротивники просто розлетілася на частини. Dark star підскочив у повітря ще до того, як Ічіго встиг його дістати. Через якусь мить Dark star промовив:
- Закрий собою небо – Рейвен. – Коса чоловічка відразу загорілася вогнем, який через деякий час набрав форми і тепер виглядав наче птах. Через декілька секунд Dark star прокрутив свою зброю над головою, а потім щосили замахнувся на Ічіго. Від Рейвен до Куросакі полетів чорний ворон і відбувся вибух. Дах Лас Ночіс просто рухнув і усе полетіло в середину великого замку. Нажаль Ічіго не встиг як слід ухилитися від атаки і тому зазнав серйозної травми, також юнак на якусь мить втратив свідомість і тому швидко полетів разом з іншими уламками на землю. Приземлення вийшло трошки невдалим але це здавалося зовсім не хвилювало Ічіго, одне що йому починало не подобатися це те, що його одяг розсіявся вже на половину, а це значило що ріацу впала на 50%.
«Чорт! Якщо так і далі піде, то я можу і померти» - задумався Куросакі. На відміну від юнака його супротивник плавно приземлився і посміхнувся.
- Ти ж говорив що ти Занпакто. Як тоді можеш використовувати іншого духовного меча? Хіба таке можливе? – запитав Ічіго.
- Світ без ріацу – це дещо абстрактне. – почав Dark star з далеку.

«Насправді Занпакто в ньому не існують, вони там «народжуються». Саме так. Але от далі, можна сказати, відразу ж потрапляють до рук шинігамі. Ти напевне помічав, що внутрішній світ кожного Занпакто та шинігамі відрізняються від інших. Це передусім тому, що даний уявний простір існує насправді і існує в світі без ріацу. Занпакто і їх власники живуть невід’ємно один від одного, вони вміють ділити радості та горе, але я трохи заговорився. Розумієш, існує два відомих тобі світа: Сейрітей (Світ Духів) та Світ живих. Вони пов’язані між собою прямо пропорційною залежність і між ними існує тунель. На рахунок залежності, то це виглядає так: мертві потрапляють в світ душ, а звідти, ще не народжені душі потрапляють в світ живих, де потім вперше бачать світ. Відповідно, кількість народжених і померлих однакова, адже це баланс, або шальки терезів які мають бути завжди зрівноважені. Але, мало хто знає що простір між цими двома світами – це територія без ріацу, тобто світ ілюзій – ну так його частіше всього називають ті, хто все ж знає про нього. Саме з цього світу кожна жива і нежива істота отримує енергію яку потім використовує. У цьому світі без ріацу, у порожнечі, в безмірному енергетичному просторі з’являються Занпакто. Тут слід зазначити що в світі без ріацу духовні мечі не затримуються, а відразу ж потрапляють в Сейрітей. Що ж до мене, то я побачив «світло в кінці тунелю» в світі ілюзій. На мене чекала жахлива учать і було складно вижити, не було шинігамі який мав витягнути мене з тіні. Пізніше я почав просуватися вверх по драбині еволюції, а еволюція Занпакто трохи нагадує розвиток аранкав. З самого початку кожен Занпакто, який не потрапив у Світ Дух, хоч і слабкий, але повністю божевільний. Для того щоб активувати Шикай чи Банкай в тому світі треба завжди «їсти», а єдиним джерелом для цього є інші власники ріацу. Хоча після завершення цього процесу Занпакто стають ідеальними. Ми повність вивільняємося і можемо існувати вже без шинігамі, на наступних фазах у Занпакто проявляються ознаки інтелекту, а потім вони стають повноцінними. Звичайно еволюція Занпакто шинігамі проходить в рази швидше, але тут є одне «но». Такі як я – не просто Занпакто, ми Жнеці. Хоча я вже надто багато тобі розповів, ти питав про Рейвен. Вона також Занпакто якому не судилося потрапити до рук шинігамі, про те, вона вибрала собі інший шлях. Одного разу я знайшов Рейвен, але вже тоді я повністю еволюціонував і чомусь вирішив її врятувати. Коли врешті решт вона стала довершеною, то не захотіла існувати самостійно, а вирішила залишити за собою шлях Занпакто. Таким чином я та Рейвен – одне ціле, як шинігамі та Занпакто, про те, ми дуже сильно від них відрізняємося…» - та Ічіго набридло слухати того, чого він явно не міг зрозуміти.
- Але ж у кожного з вас також є свої мечі? – запитав Куросакі.
- Так, наша зброя – це частина нашої душі, ці мечі неможливо розламати як будь який духовний меч шинігамі, вони зникнуть лише тоді, коли помремо ми. – відповів Dark star.
- Так якщо ти Занпакто, то маєш хоч трохи подумати про шинігамі, навіщо було вдиратися в Сейритей? – тепер вже задав конкретне запитання Куросакі.
- Тому що ми хочемо захистити шинігамі. – дана відповідь явно розчарувала Ічіго, хоча насправді він просто не міг її зрозуміти. Для юнака в відповіді Dark starа просто не було логіки. Куросакі ще декілька хвилин постояв і зібравши залишки своєї духовної сили вигукнув:
- Чорний Гетсуга Теншов. – на цей раз Ічіго створив в «рази» більше хвилю і запустив її в супротивника.

Та знову повторилася попередня історія, коли атака Куросакі дісталася до супротивника, то той просто змінив її траєкторію своєю рукою.
- Катенеро Могікуре. – тепер уже перейшов в наступ Dark star. Його коса засяяла і запалала червоним вогнем. Наступної миті він зірвався з неймовірною швидкістю з місця і за якусь долю секунди опинився біля Куросакі. Ічіго помітив свого супротивника тільки в останню мить, але так і не зміг прореагувати. Dark star використав «Червоний Лотос», іншими словами це була техніка 366 ударів в серії. Ще мить і Ічіго полетів в повітря, його тіло перетворилося за лічені секунди на скривавлене місиво, а коли все це закінчилося Куросакі бездиханно звалився на землю.
- Я знаю що ти ще можеш битися. Поклич Зангетсу, звернися до нього. Ти мав уже зрозуміти що сила шинігамі не в високому рівні ріацу, вмінні користуватися магією демонів, Хадо, Бакудо… Сила шинігамі у вірі в себе та свого вірного друга, у вмінні віднайти його у серці. Ічіго, вставай! – прокричав Dark star.
- Та замовкни ти, я зараз швиденько з тобою розберуся і виб’ю всю дур з твоєї голови. – посміхаючись промовив Ічіго. Він почав поволі здійматися на ноги, але на нього чекав наступний сюрприз.
- Хвиля душі. - Dark star підійшов до супротивника впритул і зарядив своєю рукою в живіт Куросакі. Після цього Ічіго відчув як по тілу пройшла ворожа ріацу, а вся власна сила кудись різко ділася. Косоде зруйнувалося до такого рівня, що здавалося що в Куросакі залишилося ріацу лише на існування, про ніякі битви мова взагалі не йшла. Наступної миті Dark star перекинув Ічіго через себе і приземлив його спиною на землі.
- Хадо №31: Щаккахоу – промовив Dark star.

У Ічіго не було жодного шансу ухилитися від даної атаки. Навколо рознісся вибух, а супротивник Куросакі злетів у повітря. Сам же Ічіго вже взагалі видохся, він втратив надто багато ріацу, а після цієї атаки взагалі думав що вже не зможе встати.
- Хадо №300: Реконгенайз. – в повітрі промовив собі під ніс Dark star. У руці юнака з’явилася сфера яка складалася з двох частин. В середині палав вогник, а навколо нього оберталася чорна ріацу неймовірної щільності. «Роби щось Куросакі, невже я даремно вважав тебе справжнім шинігамі» - подумки промовив собі Dark star. Ще мить і він випустив свою техніку на Ічіго.
Куросакі лежав і нічого вже не міг зробити. Його рани були надто серйозними для того щоб битися і в останній момент він спробував звернутися до того «обрубка» якого ще називають Зангетсу.
«Я знаю що ти мене не чуєш, я втратив тебе тоді, під час битви з Айзеном, але прошу, прошу тебе пробачити мені за все». – на очах Ічіго виступили сльози, аж раптом:
«Ічіго, чому ти б’єшся сам? Я вже думав що ти заблукав десь. Той Куросакі якого я знав ніколи не здавався, він ніколи не скиглив і не плакав якщо щось не виходило. Він боровся, неважливо чи вигравав чи програвав, але він був впевнений у своїх силах. Зараз я задам тобі одне запитання, але на цей раз востаннє: Ти хочеш перемогти, показати все на що здатен, спробувати виграти?».
«Так, Зангетсу» - тепер Ічіго знову переповнила рішучість, він був готовий звернути гори і ось тепер закричав:
«Я готовий, я стану сильнішим чим зараз, я ніколи не здамся!»
«Добре, тоді прийми мене до свого серця і нехай наші силі зіллються в одному потоці» - промовив Зангетсу.
Реконгенайз майже долетів до Ічіго, аж раптом Куросакі відкрив очі і щосили вигукнув:
- Гетсуга Сангеімон. – після цього навколо Ічіго утворився захисний круг (щось схоже на авто броню Гаари) в середині якого юнак і опинився. Ця сфера прийняла на себе весь удар ворожої техніки і до того ж залишилася цілою. Через декілька секунд після цього в небо полетіла блискавка, чи щось схоже на блискавку. Дана Гетсуга була універсальною і об’єднувала в собі як стиль захисту так і атаки. При чому Dark star не відразу помітив атаку Ічіго і вперше за весь поєдинок Куросакі зумів дістати свого ворога. На тілі Dark starа з’явилася зовсім тоненький, невеличкий шрам який відразу ж затягнувся, але все ж таки Куросакі зумів поранити свого супротивника. Коли пил розсіявся Dark star помітив що Косоде Ічіго знову відновилося. Вся ситуація виглядала так, ніби Куросакі навмисне початок поєдинку пропускав удари, щоб ось тепер розпочати справжній бій.
- Нарешті. Я вже думав що ти ніколи не віднайдеш зв’язок з своїм Занпакто. Тепер можна розпочати серйозний бій. Куросакі, не забувай запитувати Зангетсу про те, як потрібно боротися, бийся разом із ним для того щоб перемогти. Поїхали. - Dark star був радий, здавалося його захопленню не було меж.
- Тепер тобі не пощастить! Я тебе переможу! – наступної миті Ічіго знову використав нову Гетсугу і повітря стало важким наче камінь. Дана атака була блискавичною і дуже швидкою. На цей раз Dark star не відбивав її, а вирішив краще уникнути, для цього він використав шеенторан (спеціальна техніка бля блискавичного переміщення, щось схоже на шунпо тільки набагато швидше). Набравши достатню швидкість супротивник опинився біля Ічіго і вгатив своєю косою по юнакові. Швидкість Dark starа була неймовірною і Куросакі не встиг відреагувати, але перед тим як влучити в Ічіго супротивник влучив у авто броню. Вона з’явилася несподівано і захистила юнака від удару.
«Ось значить як. Нова Гетсуга ще й захищає від будь який атак. Мало того що вона досить потужна, тепер буде складніше битися». – зробив декілька висновків Dark star. Наступної миті Куросакі швидко розвернувся і спробував атакувати супротивника по флангу. Звичайно той легко відбив атаку і супротивники закружляли в танку. Ічіго пропускав удари раз за разом, але кожного разу його рятувала авто броня, що було дивним і для самого Куросакі.
- Тепер немає сенсу з тобою боротися по старому. Ти заслуговуєш на похвалу, але все ж таки, твоїх сил мало для того щоб мене перемогти. Я своє завдання виконав, треба з цим закінчувати. – сказав Dark star.
- Що ти маєш на увазі? Я відновився і готовий боротися до кінця! – скрикнув Ічіго.
- Так, ти знову віднайшов свій Занпакто. Все так як говорив Урахара. Ти оволодів Шикаєм і Банкаєм у бою, маску пустого і фінальну Гетсугу вивчив у край складних ситуаціях. Ти вчишся в поєдинках і чим складніший опонент тим швидше ти розумієш суть своєї сили, але, нажаль, ти не можеш відійти від стилю шинігамі. І хоч як би мені важко цього не було, я повинен відібрати в тебе твою силу. – останні слова Dark starа Ічіго сприйняв вкрай негативно.
- Ти зруйнував Сейритей, побив моїх друзів, привів мене в Уеко Мендо, ти думаєш що я так просто здамся!? Та нізащо! – Ічіго вкрай розлютився і вже хотів був побігти до супротивника, як раптом щось загуло.
Позаду Dark starа відкрився прохід – це було щось схоже одночасно і на Гарганту і на ворота шинігамі в світ живих. Через якусь мить звідки засвітилося яскраве світло, а потім з цього тунелю вилетів Катоцу.

«Треба було знову змінити його рух після того як я зробив деякі зміни в розділителі душ.» - подумки промовив собі Dark star. Він не став чекати поки Катоцу його розчавить, а підняв догори Рейвен і розрубав свого нового опонента на дві частини. Куросакі побачив як тіло його супротивника покрила червона ріацу, а Катоцу просто зник.
- Невще…? Але ж практично не існує таких воїнів які б могли його так просто знищити. – сказав після побаченого Ічіго.
- Я скажу тобі дещо. Ти єдина надія шнігамі на порятунок і саме тому твоя сила має зникнути. Про цю битву ти, Ічіго, будеш пам’ятати дуже мало, а твої друзі взагалі нічого не дізнаються. Я обрав тебе для того, щоб ти зміг одного разу стати Жнецем. Але, якщо я помилився, то ти просто помреш. – наступної миті Dark star підняв догори Рейвен і промовив.
- Дощ сутінок. – і з неба почав накрапати чорний дощ. Несподівано Ічіго усвідомив що його ріацу почала з неймовірною швидкістю гаснути. Він швидко зрозумів що це відбувається через цю техніку супротивника, але майже нічого не міг зробити, сховатися було ніде.
- Та що ти собі надумав? Мелеш казна що. – промовив Ічіго до свого супротивника.
- Може й так. Але ти помреш. – несподівано Dark star опинився позаду свого супротивника і промовив:
- Серо Double Cero - промовив супротивник Куросакі. Ічіго згадав цю атаку але не встиг відреагувати.

Вибух рознісся усюди. Через декілька секунд, коли пил розсіявся, Ічіго відскочив від воронки вибуху. Юнак втратив одну руку, а друга сильно кровоточила, на тілі було безліч порізів та синців, але якимось чудом Куросакі залишився живий. Пізніше з хмари пилу вийшов Dark star. Вперше за весь поєдинок він був насуплений наче сич:
- Від своєї долі не втечеш. – промовив він.
- Для чого ти все мені розповідав? Нащо було говорити що я надія шинігамі, якщо ти хочеш мене вбити? – запитав ічіго. Він уже не міг стояти на ногах і тому впав на одне коліно.
- Тому що я божевільний. – на обличчі супротивника з’явилася дика посмішка, а в світлі місяця це все виглядало дуже страшно. Наступної миті Рейвен запалала і Dark star промовив:
- Оце й усе. Дякую тобі за бій, можливо ми більше ніколи не побачимося, прощавай. – він зник з поля зору, а потім з’явився десь далеко від Куросакі і закинув свою косу на плечі. «Було приємно з тобою боротися, тут я повторюся, якщо зможеш вижити, я би хотів щоб ти вижив і зрозумів що таке Занпакто, вірніше хто вони, щоб ти навчився цінувати Занпакто і боротися як справжній демон. Якщо доля нас більше не зведе, то запам’ятай – Зангетсу, де б він не був, завжди буде у твоєму серці.» - і Dark star поволі покрокував з полі бою.
Раптом Ічіго відчув як вся його ріацу кудись зникла, він втратив відчуття своєї сили і несподівано його тіло розірвало. На грудях сяяли дві величезних рани з який потоком текла кров. Куросакі впав на землю і не міг рухатися. Під час останню атаки Dark star не просто атакував Ічіго, він перерізав юнакові два «органа» які відповідали за духовну силу та ріацу.
«Зангетсу, пробач мене». – і тільки Ічіго це сказав як його Занпакто розлетівся на дві частини.
«Куросакі…Ічіго…Куросакі!» - світ юнака повністю зруйнувався, хоча здавалося після використання Гетсуга Сангеімон все буде нормально. Втрачаючи свідомість Ічіго наостанок побачив як його Занпакто почав просто розлітатися на ріацу і випаровуватися в повітрі.
«Як ти міг Ічіго? Ічіго…» - це були останні слова Зангетсу, а потім він ПІШОВ, ПІШОВ, ПІШОВ назавжди...
Фанфик Добавил: seryo | Просмотров: 1802 | Рейтинг: 5.0/2
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Боруто, Наруто 3 Сезон, Боруто: Новое поколение Наруто, Boruto

----------
Боруто 73 глава
20 сентября 2022

Ван Пис, One Piece, Большой куш, Одним куском

----------

Хвост Феи, Фейри Тейл, Fairy Tail, Сказка о Хвосте Феи

Моя Геройская Академия, Boku no Hero Academia, Академия героев, My Hero Academia

Нулевой Эдем, Edens Zero, Eden's Zero

Ванпанчмен, One Punch Man, Ван Панч Мен, OnePunchMan

Логин:
Пароль:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Flafster | Naruto-Uzumaki.uCoz.Ua 2008–2024 | Обратная связь
Все материалы на сайте предназначены исключительно для домашнего ознакомительного просмотра.