| Регистрация | Вход | Приветствую Вас Бродячий ниндзя | RSS

Поиск по сайту

Главная » Фанфики » Приключения
23:02

Чорні сльози і кров. Частина 2. Війна і дженчурікі.

Такого потужного супротивника Наруто зустрічав уже двічі, але чомусь зараз Хокаге здавалося що Війна буде його останнім суперником. Раздор, на відміну від попередніх ворогів, мав просто нереально потужну і депресивну ауру і ця енергія не давала Нарутові спокою. Хлопець хотів поглянути в очі супротивнику але не міг, від ворога йшла така сила, що змушувала всі кінцівки оніміти. Зараз Хокаге видавався уже не людиною, а ходячим мерцем.
- Мій повелителю! Я повернув вас до життя да би ви знову змогли правити цим світом, сіяти розруху і породжувати насіння Хаосу, а я буду вашим провідником і вірним слугою. – підлещувався Орочі. Він хотів справити на Раздора якомога краще враження, заслужити довіру та повагу.
Нарешті через декілька хвилин Війна поволі рушив у перед. Він неквапом долав метр за метром залишаючи за собою вогняний слід і ось підійшовши до Орочі промовив:
- Я вдячний тобі за те що ти зробив, але я ніколи не зможу пробачити собі, якщо якийсь пуцвірок буде мною керувати. – після цих слів Війна замахнувся своїм мечем і вгатив ним по Орочі. Нащастя той встиг ухилитися і раптом побачив велетенську дірку в землі. Удари Раздора просто розривали все на шматки.
- Та як ти смієш мене атакувати! Це ж я повернув тебе назад! – скрикнув Орочі. Він на якусь мить втратив пильність і саме цієї миті Війна створив велетенську синю косу і відрубав нахабі голову. Полилася кров і вона окропила землю своїм цвітом.
І лише через декілька хвилин Раздор нарешті глянув на Гінтекто та Наруто. Він помаленьку почав наближатися і до них.
- Я сподіваюся ви не такі нахабні і зарозумілі, а до того ще й досить сильні. Звісно яка б мені мала бути різниця, але, поки є життя буде війна, війна з самим собою, боротьба за виживання… - промовив Раздор.
- А тобі то що? – запитав Гінтекто.
- Все доволі просто. Я бачу тебе наскрізь. Ти дженчурікі який сам прийняв цей тягар, ти хотів принести в світ мир, але приніс тільки хаос і розчарування… - промовив Раздор, але він все ж не встиг договорити до кінця.
- Та що ти про мене знаєш! – скрикнув хлопчак і рвонув до свого ворога. Гінтекто знову використав Нікуоронагарі і хотів влучити своєю кулею по супротивнику. Здавалося Війна зовсім навіть не старався ухилятися, він почекав поки хлопець наблизиться на достатню відстань, а потім лише скрикнув «Ікарі (Гнів)». Тепер від Раздора в усіх напрямках розійшлася потужна хвиля яка відкинула Гінтекто на декілька сотень метрів назад. Потім Війна замахнувся своїм мечем і з нього в супротивника вилетів великий вогняний дракон. Техніка доволі швидко наближалася до Гінтекто та все ж хлопчак встиг використати покрив демона і захиститися від удару. Поки Гінтекто приходив у себе Раздор глянув на блідого Наруто. Війна підїхав на коні до Хокаге і скрушно похитав головою.
- Ти повний слабак. Я бачив багато людей але ніколи не бачив Хокаге з таким великим почуттям страху. Хоча це цілком природно мати страх, але саме через нього ти мене не цікавиш. – промовивши це Війна замахнувся своїм мечем і ефесом вгатив Наруто в живіт. Той скорчився від болю, насправді удар виявився досить сильним, а потім Хокаге впав на землю ледь не втративши свідомість. Цієї миті Гінтекто опинився позаду Раздора і з його лівої руки вилетіло декілька чорних стержнів. Вони швидко наближалися до супротивника, а той здається навіть їх не помічав і лише коли стержні долетіли до Раздора той ліниво відбив їх мечем.
- Та чорт тебе побери, Наруто, вставай! Вистачить тут прикидатися, давай піднімай свою жирну жопу з землі і бийся як чоловік! – Гінтекто навмисне хотів розізлити Хокаге і надати другові внутрішнього стимулу. Та здається слова хлопця не приносили ніякого ефекту, Гінтекто уважніше придивився до Наруто і побачив невеличкого, скоклюженого хлопця, який лежав у багні і ніяк не міг підвестися на ноги, ніяк не міг перемогти свій внутрішній страх. Врешті-решт Гінтекто промовив :
- Наруто якого я знав ніколи не піддавався страху. Він боровся, він страждав, але він ніколи не розпускав нюні і ніколи не здавався! Так борись же ж і зараз! – Гінтекто уже просто не знав що говорити. Раздор довго не вислуховував слів свого супротивника, раптом він набрав у легені повітря і випустив у Гінтекто потужну вогняну кулю. Та на великій швидкості понеслася до ворога. Щоб не витрачати багато сил Гінтекто просто використав свою чакру для того, щоб якомога вище відштовхнутися від землі і перелетів ворожу техніку. Та тільки він приземлився то побачив як меч Раздора невблаганно наближався до горла. Ще мить і кров бризками розлилася на всі сторони.
Гінтекто відкрив очі і перше що він побачив було чорне небо, як йому здалося. Хлопець повністю втратив відчуття реальності та раптом його повернув до дійсності знайомий голос:
- Ей малий, ти в штани не наклав часом. – промовив голос.
- Що? Хто ти? І де я в загалі? – запитував Гінтекто. Раптом він зрозумів що відбувається і рвучко підвівся. Тепер хлопець побачив що його вчасно врятував Наруто, та він змушений був заплатити дорогу ціну – в спині Хокаге виднілася велика кровава пляма. Курама (а насправді він змінив Наруто і сам рвонув до ворога) встиг урятувати Гінтекто, та все ж він не зумів цілком ухилитися від удару супротивника і Війна добряче вгатив Лису по спині.
«Наруто! Ти цілковитий бовдур! Наруто якого я пам’ятаю завжди рвався в бій і бився з фантазією та вогнем у серці. Ти ніколи не відступав, навіть тоді коли тобі загрожувала смертельна небезпека! Давай повертайся назад полохливе кошеня!» - кричав на хлопця Кюбі. «В нас не має страху! І ще дещо, ти живеш не в майбутньому, не в минулому, а просто зараз, в бою!» - Курама вміло добирав слова і все ж йому пощастило зачепити Наруто.
Через декілька секунд вже Наруто промовив: «Вони покладають на мене великі надії та сподівання і я не підведу їх! Я буду боротися! Я буду жити!». Хокаге раптом відкрив свої очі і витягнув з-за пазухи білого меча. Потім він замахнувся ним і за якусь долю секунди опинився позаду Раздора. Раптом кінь Війни заіржав і у всіх напрямках пішла потужна вогняна хвиля. Наруто розрубав химеру надвоє. Раздор не розгубився, навпаки він зрадів такій зміні подій. Війна ніби передбачивши атаку свого ворога встиг зіскочити з свого вірного скакуна, а потім, коли того не стало, просто всмоктав утворений вогонь в себе.

- Ідеально. Нарешті ти прийшов до тями і уже не маєш страху. Зараз перевіримо. – і Війна промовив «Кьонферо Оре» (Аура страху). Несподівано на всьому полі бою залютував Хаос. Все ніби покрилося в тіні і видавалося зловіщим та жахливим. Наруто та Гінтекто опинилися в світі крові та вогню. Хокаге зміг зрозуміти що насправді це ілюзія і швидко взяв себе в руки. Потужна енергія звісно не давала Наруто цього зробити, але він зміг себе переконати що зможе перемогти будь – якого ворога. Через деякий час Раздор помітив що його техніка уже не діє і це його розвеселило.
- Нарешті. Зараз розпочнеться справжній бій. – він підняв меча та раптом помітив Наруто який уже зовсім наблизився до Війни. Два меча схрестилися і це зіткнення енергії утворило невеличкий вибух в епіцентрі якого стояли Хокаге та Раздор. Грім вибуху прокотився по всій місцині. Обмінявшись партією ударів Наруто зрозумів що у вмінні фехтувальника він поступається Раздору і через деякий час Хокаге пропустив удар по нозі.
- Голки з тіні. – Тепер до битви підключився також Гінтекто. Він створив декілька чорних рук які вилізли невідомо звідки і схопили Раздора. Раптом ці руки загорілися полум’ям і Війна знову міг спокійно рухатися. Ще мить і Раздор випустив з своєї руки великого вогняного дракона, але цього разу він був куди більшим та швидшим. Техніка супротивника знову полетіла в Гінтекто та вона все ж не дісталася до юнака, Наруто склав свої кунаї і перемістив ворожу техніку за межі Конохи.
- Я бачу що тобі приносить задоволення так гратися. Ну що ж, трохи врівноважимо шанси. – Наруто розв’язав бинти на ногах і підняв в гору два металевих бруска. Потім він відпустив їх і ті з гуркотом впали на землю. Це зіткнення виявилося досить потужним, по селищу навіть луна пройшла.
«Поїхали». – раптом біля Раздора з’явилося два клона з Расенганами.

Війна з легкістю їх розрубав своїм мечем але невідомо звідки з’явилося ще близько 10 клонів. Тепер Раздор склав навколо себе бар’єр з спеціального вогню і випустив на зовні велетенську кулю розмірами з Меча Бомбу Хвостатих. Атака Війни змела всіх клонів за одним махом і Раздор зняв свій захист. Тут він побачив прямо біля себе ще одного Наруто з Расен-сюрікеном. Хлопець настільки близько підібрався що ухилитися було практично неможливо і тому в зоні бою пролунав потужний вибух. Після того як курява осіла Хокаге помітив що Раздор зупинив техніку однією рукою, а потім Расен-сюрікен загорівся вогнем і Наруто перетворився на пару. «Скільки можна тут цих клонів!» - почав дратуватися Раздор. Несподівано велетенська чорна лапа врізалася в Війну. Такого кроку Раздор зовсім не чекав. Гінтекто використав покрив біджу і створив з чакри велетенську лапу якою хотів припечатати ворога до землі.
- Тисячне військо виступає зі своїм запалом, мільйони зламаних клинків і гострих як бритва сердець. Мечі похоронного маршу. – з під лапи Дзюбі вирвалося багато червоних, вогненних клинків і вони повилазили по всій Коносі. Зброя розрізувала все на своєму шляху, а на завершення Раздор використав ще одну техніку: «Вогонь безсмертних драконів». Тепер все Селище Сховане в Листі запали хало як велике вогнище і остаточно перетворилося на руїни.
Гінтекто не встиг ухилитися від такої потужної масової техніки. Він навіть попрощався з життям і усіма близькими людьми, та на щастя хлопчака знову врятував Наруто який тепер рухався наче блискавка і разом з другом швидко покинув територію Конохи.
- Напевно ми його все ж розсердили. Що будемо робити тепер? – запитав Гінтекто.
- Нашим завданням являється зупинити цю потвору в будь яку ціну. – відповів Наруто. Він страху який був на початку поєдинку не залишилося жодного сліду і тепер Хокаге був готовий боротися до останнього.
- Пелюстки з Ада. – Ці слова пролунали як грім серед ясного неба. Війна з’явився біля хлопців несподівано і так само несподівано він застосував свою техніку. На цей раз друзі не встигли ухилитися і опинилися в великій вогняній сфері. «Кінець!» - подумки промовив Раздор і ця куля почала зменшуватися до мініатюрних розмірів. Раптом з техніки вирвалося два потоки чакри: червоний та чорний і через декілька секунд куля розірвалася на мільйони шматків. Війна побачив перед собою хлопчаків у покрові біджу.
- Врата Пекла. – навколо Конохи і всіх приналежних регіонів з’явилося велике коло і зовсім несподівано з цього кола в небо вирвався потужний вогняний потік. Було страшно. І через декілька хвилин усе стихло. «Який би швидкий ти не був, яким би сильним ти не був – ця техніка це безпосередній кінець.». Раздор ще трошки постояв на полі бою, а потім почав поволі віддалятися від Селища Схованого в Листі. Раптом він зупинився і відчув холод. Раздор моментально розвернувся і побачив захеканого Наруто та Гінтекто.
- Як ви вижили?! – запитав Раздор. Але він зразу ж здогадався в чім була річ. Наруто тримав в одній руці гігантського сувоя, десь такого ж великого, як сувій для виклику клонів з сенджицу чакрою.
- Цю прекрасну річ міг використовувати тільки один воїн – Смерть, а ти зміг не тільки його тримати, але ще й зміг створити собі броню з чакри. – промовив Раздор. Колись Наруто змагався зі Смерть і отримав від неї подарунок – «Сувій з силою Архонта». Це була просто неймовірна зброя, сила, за допомогою якої можна було перемогти майже будь-якого ворога, і в цієї енергії була лише одна проблема – стан Архонта забирав життя у його власника. Наруто трохи повагався, а потім зняв печаті. Він уже був готовий розпочати марш Смерті та його зупинив Гінтекто.
- Пане Наруто, будь – ласка, не треба. Ви можете перемогти його і так. – і раптом Наруто посміхнувся. Війна швидко запідозрив щось не те і подивився в небеса. Над ним у широкім небі з’явився Хокаге і скрикнув:
- ЗБТ. – у руці Наруто з’явилася сфера яка нагадувала мініатюрну землю. Цей шар був досить гарним і заворожував погляд. Потім, навколо нього виникли кільця і все це покрили зірки. Несподівано Наруто кинув техніку і вона на великій швидкості врізалася в Раздора. Поляну окутало сяюче, сліпуче світло і пролунав потужний вибух. Цей вибух був потужніший навіть за декілька Шарів Біджу разом узятих, а від воронки в різні сторони розійшлася білосніжна хвиля яка знищувала все на своєму шляху.
«Якщо так і далі піде то у мене просто закінчаться варіанти» - Наруто думав над своїм наступним кроком. Хлопець навіть не надіявся що його атака зможе вбити Раздора. Зупинити на деякий час – так, знищити – ні.
Несподівано з пилу і сліпучого світла вискочив Раздор і помчався на своїх ворогів. Недовго думаючи Наруто створив Мега Одава Расенган і також кинувся навперейми ворогу.

Вперше за весь бій Війна побачив Хокаге в зовсім іншому світлі, він оцінив його здібності та можливості, а також визнав потужну силу – силу волі. Але в Раздора був «туз» у рукаві: «Ітамі» (Біль). Тільки Війна це промовив як Наруто відчув що в його тіло ввігналося декілька десятків мечів. Атака Раздора являла собою генджуцу в реальному часі, тобто, хоч мечів і на справді не було, але рани які вони могли б завдати стали реальністю. Тіло Наруто «покрили» безліч ран і Хокаге ледь втримався на ногах. Тепер Раздор витягнув свого меча і хотів добити супротивника, та раптом потужний удар відштовхнув Війну на декілька десятків метрів назад. Гінтекто відкрив перших два хвоста. Тільки юнак це зробив зразу ж рвонув на супротивника.
«І ось тепер ти помреш.» - подумки промовив Раздор і дістав велику косу. Гінтекто наблизився до супротивника і замахнувся лапою Дзюбі. Тієї ж миті Війна змахнув зброєю і…
Гінтекто побачив Наруто який знову прикрив його. У Хокаге з рота потекла кров і він впав додолу. Під час бою юнак пропустив безліч ран, але ця виявилася смертельна. Наруто – помер.
( - Я не сподівався тебе так швидко побачити знову. – промовив якийсь тихий та спокійний голос у пітьмі.
- Що? Я помер? – запитав Наруто.
- Так. – відповів незнайомець. Через декілька хвилин до Наруто на світло вийшла Смерть.

- Ти? Знову?! – згадав Хокаге.
- Як ти зміг програти цьому полу Війні? Де та сила яка колись вразила мене до глибини душі, де та рішучість яка була непохитна як скала, де той хлопець який заслужив право користуватися силою Архонта, той хлопець якого всі 5 Великих Націй визнали колись злочинцем «S» ранга, де той юнак який все ж став Хокаге? – запитував Смерть.
- Відчепися! – Наруто злився зараз на себе і на весь світ. Він програв і зник назавжди.
- Ти повернешся і все зробиш так як слід! – раптом сказав Смерть.
- Як? Я ж помер. – відповів юнак.
- Баран. Тебе потрібно перемогти двічі щоб вбити. Ти що забув? Твій зв’язок з Курамою дає тобі таку можливість. Ви обоє це одна людина, один демон, один дженчурікі і поки живе один, доти буде жити і інший. – відповів Смерть.
- Але ж це неможливо. – не вгавав Наруто.
- Ну не зовсім. Зараз ти в Чистилищі. Іншими словами ти ще не в раю і не в пеклі, а так як у тебе є ця триклята сила Юкіо (Ангела Охоронця і Паланкіра світла), ти можеш знову переродитися. – відповіла Смерть.
- І до речі, як я можу дозволити так паплюжити честь мого брата. Якби Раздор з’явився на тому полі бою він би розбив цього темного на тисячі шматків. І ти це зробиш за нього. – промовивши це Смерть замахнувся косою на юнака і одним ударом завдав смертельної рани. «Смерть тут це зворотній шлях до життя», це зворотній баланс.)
Гінтекто підбіг до Наруто. Юнак вважав себе винним у смерті друга і від злості він хотів розірвати свого супротивника на мільярди частин.
- Ти! Я тебе вб’ю! – Гінтекто уже не розумів що відбувається, він просто дав волю своїм прихованим інстинктам і Десятихвостий почав поволі захоплювати його розум.
Раптом Гінтекто відчув потужний удар. Раздор довго не чекав нападу свого супротивника, він вирішив що найкраща оборона це напад. Одним ударом Війна завалив дженчурікі, а потім доторкнувся своєю рукою до лоба супротивника і жахлива чорна чакра раптом кудись зникла.
- Такому напів дженчурікі мене не перемогти. Я безсмертний, я Бог. Ти всього лише сосуд для збереження чакри, ото й усе. Ти навіть не вмієш контролювати свою силу. Якби не 7 Хокаге ти б взагалі давним - давно помер. – промовив Раздор.
- Та що ти про мене знаєш?! Що ти знаєш про Наруто?! Я тобі ніколи не пробачу за те що ти намірився підняти руку на мого найкращого друга! – те що відбувалося далі здивувало Раздора. Війна думав що зміг закрити на деякий час чакру Дзюбі але не так сталося, як гадалося. Потужний потік енергії вирвався з юнака на поверхність і усе покрила пітьма. Через декілька хвилин перед Раздором стояла велетенська хвостата істота. Десятихвостий повністю зміг захопити розум юнака і у Гінтекто з’явилися все десять хвостів. Цієї миті межа між юнаком і біджу повністю стерлася і важко було зрозуміти хто є хто.
Десятихвостий демон врешті решт повністю сформувався і люто заревів.

Він направив свій взор на Раздора і тепер у його голові була тільки суцільна ненависть. За долю секунди химера зібрала колосальну кількість чакри і сформувала Шар Біджу який потім полетів просто у супротивника. Ссылка на предыдущую главу
Фанфик Добавил: seryo | Просмотров: 2220 | Рейтинг: 5.0/1
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Боруто, Наруто 3 Сезон, Боруто: Новое поколение Наруто, Boruto

----------
Боруто 73 глава
20 сентября 2022

Ван Пис, One Piece, Большой куш, Одним куском

----------

Хвост Феи, Фейри Тейл, Fairy Tail, Сказка о Хвосте Феи

Моя Геройская Академия, Boku no Hero Academia, Академия героев, My Hero Academia

Нулевой Эдем, Edens Zero, Eden's Zero

Ванпанчмен, One Punch Man, Ван Панч Мен, OnePunchMan

Логин:
Пароль:

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Flafster | Naruto-Uzumaki.uCoz.Ua 2008–2024 | Обратная связь
Все материалы на сайте предназначены исключительно для домашнего ознакомительного просмотра.