| Регистрация | Вход | Приветствую Вас Бродячий ниндзя | RSS

Поиск по сайту

Главная » Фанфики » Приключения
14:19

Узи. Пролог. Частина 1.

П’ятеро Каге, Наруто і Молодший зіткнулися з Учіхою Мадарой. Ось вона - кульмінація 4 війни шанобі.
- Вельмишановні Каге, ми з Наруто про все попіклуємося, вам потрібно допомогти іншим - сказав Молодший.
- Вся ця війна була для того, щоб захистити Наруто, а ти пропонуєш залишити вас двох проти Мадари, ти з глузду зїхав?!- Цунаде не могла стримати роздратування.
- Все буде гаразд.
- Ми не можемо так ризикувати!- Райкаге-сама також почав нервувати.-Де Бі?.
- Бі-сан зараз бореться на іншому полі. Він скоро до нас приєднається. Повірте - ми зможемо. Я завжди можу використати техніку перенесення. Якщо стане «складно» я переправлю нею Наруто подалі.
- Ти що!!!! Ми його переможемо. Все буде гаразд Бабуля Цунаде! Я вам клянусь. Я не помру поки не стану Хокаге. - Наруто рвався в бій, він хотів показати на скільки він «виріс» за весь цей час. Думки переливалися йому в голові. «Я захищу своїх друзів, всіх-всіх і стану найкращим Хокаге».
Мадара збоку спостерігав за цією сценою. Чесно кажучи йому було байдуже. Він знав про можливості Наруто і Каге але Молодшого Мадара бачив вперше. «Напевно ще один слабак із Конохи, я не бачу своїм шарінганом в нього великої чакри, чім вони думають залишаючи Дев’ятихвостого і цього хлопчика проти мене? Це набагато полегшує моє завдання.»
-Я протестую, ні! - Уже і Цучікаге вліз в розмову.
- Про що ви там говорите, техніка Цілковитого спалення.- І Мадара почав свій наступальний хід. Велика хвиля вогню помчала на його супротивників. Він хотів закінчити цю безглузду битву швидко, захопити Дев’ятихвостого і закінчити цю безнадійну війну.
- Піщана броня. Гаара поставив на шляху перешкоду але вогняна хвиля знищила цю стіну піску. Тоді Мізукаге використала водяну техніку і зупинила полум’я.
- Ви не вірити в наші сили, Ви - Каге і маєте захищати людей. Ми впораємося. Багато тих, хто був оживлений за допомогою Едо Тенсей ще і досі в цьому світі. Вам потрібно допомогти іншим шинобі. Ми з Наруто впораємося. Вибачте що не хочемо втягувати Вас в цю битву. У нас є план. «Хоч все може закінчитися погано але воно того варте» - подумав Молодший.
- Йдемо, давайте повіримо їм. Але якщо з Наруто щось станеться я тоді….!- Цунаде не хотіла цього робити. Вона знала що ці двоє дуже сильні і зможуть постояти за себе. Але ж Мадара… Цунаде згадала про битву цього чоловіка і першого Хокаге Сенджу Хаширами. У її душу закрадалися сумніви.
Райкаге гнівно подивився на хлопців. Як би він хотів сам почати бій з супротивником, але вирішив дати шанс дітям, таким ще малим і безстрашним, згідних захищати своє селище до останнього подиху: «Я на вас розраховую, бережіть себе, ми повернемося по вас». Він керувався тим, що одного разу Наруто ухилився від його техніки блискавок, як колись це зробив четвертий Хокаге.
Ніхто не хотів покидати Наруто і Молодшого в битві проти такого сильного супротивника. Але… Селище листя вважало Наруто героєм, він допоміг «піску» коли Гаару було викрадено, він шанобі з великої літери. П’ятеро Каге повірили цим хлопцям, вперше вони дали шанс Наруто, тому, хто став захищати шлях ніндзя Джираї-сана, тому кому великий відлюдник передбачив бути обраним і зупинити темряву.
[img]<img src="http://s.animan.org/m/news/inside/weekly_manga_colors_48/024.jpg" alt="Покраски глав прошлой недели. Часть 48.">[/img]
Мадара не став стримувати Каге і дозволив їм покинути поле бою. Ось нарешті він сам, один, проти двох малих хлопчаків. Нарешті він схопить Дев’ятихвостого. Мадара уже збирався ще раз використати техніку стихії вогню, аж раптом побачив що в його сторону летить град з сюрікенів. Те місце де стояв утіха всипалося сюрікенами - це Молодший розпочав бій. Та Мадара перетворився на колоду використовуючи техніку заміни. Поки ніхто не звертав на нього достатньо уваги він встиг укріпити свої позиції і продумати власні дії. Наруто вирішив використовувати чакру лиса для цієї бійки.
- Стій Наруто ще зарано- сказав Молодший.
Та поки вони обмінювалися своїми думками Мадара зайшов до них з тилу і знову використав техніку стихії вогню - Вогняну Кулю і за допомогою Гунбая збільшив радіус дії техніки. «Вітер підсилює вогонь, я не дам вам часу на відпочинок і балачки».
- Ну його Даттебайо. Наруто перейшов в режим хвостатого і перемістився з Молодшим в інше місце. Він не хотів на пряму відбиватися від техніки Мадари і тому вирішив її уникнути.
- Мокутон. - Мадара перетворив все поле бою в великі джунглі.
- Чо???? Це ж техніка капітана Ямато. - Наруто нічого не розумів.
-А також першого Хокаге.- сказав Молодший.
- Так ви знаєте про цю техніку? Вітаю вас, а тепер вистачить з мене цих ігор. Але утіха чекав на хід від супротивників. Він хотів дізнатися на що вони здатні і як будуть себе поводити під час бою.
Наруто знав що в режимі Дев’ятихвостого він не може використовувати багато тіньових клонів але в нього не було вибору: «Техніка тіньового клонування, град расенганів».
В небі засяяли вогниками безліч расенганів, вони всі були направлені на Мадару. Наруто майже дістався до учіхи і тут…. Всі клони відлетіли від Мадара і зникли. Хлопці побачили що його шарінгани перетворилися на рінегани.
-А це ще що?!- Наруто знову нічого не розумів. Він боровся проти Нагато і вже тоді визнав його силу. Та тепер Наруто не хотів вірити в те, що все що навколо відбувається правда.
Молодший який стояв біля нього раптом зник і з’явився позаду Мадари , в нього в руці була темна сфера яка палала всередині багатьма кольорами.
-Рекріерті - техніка темного вибуху!- Прокривав Молодший.
Та він не встиг дістати учіху, його техніка розвіялася: «Рінеган має багато особливостей, вам треба було їх спершу дізнатися перед тим як погоджуватися на цей поєдинок»- враз подумав Мадара.
- Цеж…-Наруто згадав як один з Пейнів міг забрати чакру і зупиняти нінджуцу. - Ти його не задінеш нінджуцу.
- Стиль дерева, дерев’яна тюрма.-І Молодший опинився в пастці.
Десять рук Дев’ятихвостого направлялися в сторону Мадари. Наруто хотів його зловити, та в нього знову нічого не вийшло. Коли він був уже біля цілі то утіха знову зробив техніку підміни. Якось інкстенктивно Наруто відчув що Мадара з’явиться позаду нього і…. : «Расенган».
Коли він побачив ворога то швидко використав техніку і, врешті-решт влучив у ціль. Та радіти довелося недовго. Наруто навіть не помітив що влучив по клонові і той розлетівся на декілька шматків.
-Ви щей досі хочете битися. У вас є потенціал але не має досвіду. Сусано.-І Учіла Мадари використав ще одну техніку.
-Техніка тіньових частиць.- Молодший окутав себе в темряву і тепер він міг розрізати що завгодно, пройти крізь стіни, відбити атаки які б не зміг відбити ніхто. Це був режим довгої дії, як в Наруто, коли він був в стані Дев’ятихвостого.
З великою швидкістю Молодший помчав до свого ворога. Все під його ногами загорялося і на землі залишалися вогняні сліди. Та й тут Мадара зробив свій хід. Він створив велетенську сферу яка падала прямо на хлопців. Бубух… Великий вибух утворив щось схоже на кратер і в його центрі спалахнув чорний вогонь. «Як? Він що може використовувати Аматерасу?»- подумав Молодший.
-Я думаю що пора з цим закінчувати, ехххх, яка ж скука, вам ще тренуватися і тренуватися - Було видно що Мадара навіть трішки посміхнувся. Він не злився, просто спокійно вів бій і здавалося що зараз утіха знаходиться десь далеко від поля бою.
- Шар смерті!- Крикнув Молодший. «Якщо я не зможу влучити в нього цією технікою то … Я можу померти…. Я може стати смертю і вона заполонить мене і у душі поселиться ненависть.»
«Давай, чого ти ще й досі вагаєшся, використай цю техніку» - В середині в Молодшого заговорила тінь. Хлопець згадав своє селищі квітів, він згадав його мешканців, а що тепер? Селища уже давно немає, смерть пробудилася і знову хоче влади над тілом.
- Молодший!!!!!- Крикнув Наруто. Він хотів підставити під удар клона але не встиг. Учіха Мадара пробив Молодшого наскрізь.
Побачене розлютило Наруто. Так він знав цього хлопця зовсім трішки і познайомився з ним недавно, але… Наруто поклявся що захистить всіх своїх друзів і в цей момент йому здавалося що він не дотримав свого слова.
Вітер небувалої сили розкидав все по полю бійки. Наруто з Дев’ятихвостий Набули форму лиса і хотіли використати проти Мадари Шар Біджу. «Будь-ласка Дев’ятихвостий допоможи мені, ти сам говорив що краще ми в двох знищимо Мадару. Він не повинен захопити тебе. Ти сам говорив».
[img]<img src="http://s.animan.org/m/news/inside/weekly_manga_colors_51/027.jpg" alt="Покраски глав прошлой недели. Часть 51.">[/img]
Десь почувся крик, хтось звав на допомогу. Лис зібрав дуже багато чакри і…. За декілька секунд він випустив Шар Біджу. Ця техніка змітала все на шляху і ще ніколи Наруто не використовував такої потужної техніки.
- Досконала форма Сусано!- Це була неймовірна сила Мадари. Учіха використав техніку в останню мить. Далі все стихло…
-А непогано вийшло, К-х, к-х.- Явно було видно що Мадара не встиг зреагувати вчасно, чи він просто не хотів цього зробити. Сусано було аткитоване але все ж Наруто задів ворога: «Чудова техніка неправда лі, Наруто? Ми трішки повоювали і вистачить, Мокутон техніка дерев’яної в’язниці». Враз все тіло Наруто окутали дерев’яні балки які не давали йому можливості пересуватися.
Наруто сильно виснажився, звісно в нього ще була чакра але він тепер подумав : «Як я стану Хокаге якщо не зможу перемогти цього мертвого, я не зміг захистити друга, невже ми програли». Наруто знав що декілька його тіньових клонів ховаються неподалік та він хотів залишити їх до кращого випадку. Хлопець вперше в житті подумав зачекати і перевести подих. Незважаючи на слабкість у Наруто було ще дуже багато чакри але він все рівно продовжував чекати і надіявся на елемент несподіванки.
«Вистачить, ти що хочеш померти просто тут? Ось так! Навіть не показавши себе на повну. Що таке життя- цеж ілюзія… У нім потрібно прийняти ненависть і стати з нею єдиним цілим»-Молодший відчував як в нього в середині почала вивільнятися тінь. Він знав що майже помер але міг ще боротися хоч і ціною власного життя. «Давай зробимо це, ти ж на мене чекаєш?» «Ха-ха-ха, нарешті. Ходімо «Коса Смерті»».
Враз всі відчули жахливу силу. Це була не чакра, це було щось інше, нікому невідоме. У Наруто мурашки пробіглись по спині. Мадара відчув холод, він повернувся щоб подивитися що там і….
Він побачив як з Молодшого потоком виривається енергія. Ще секунду і хлопець відкрив очі. Але тепер вони не випромінювали тепла. Очі хлопця налилися кров’ю, він недобре посміхнувся. Молодший подивився на Мадару і це був погляд людини, якій уже немає що втрачати. Несподівано навколо Молодшого почав з’являтися силует смерті. Це було щось схоже на техніку печаті Бога Смерті, але фігурка покривала тіло так як Сусано і була матеріальною та видимою. В одній руці видиво тримало косу, а в іншій скриню.
- Твій час закінчився, хоч в мене його також мало Учіха Мадара. Я знаю що ти зараз стоїш перед нами уже не як живий, та проблеми від тебе дуже великі. Хоч Едо Тенсей не можна розвіяти та я забере останки твоєї душі в пекло!!!!.- Молодший уже не міг стриматись, він прагнув убити того, хто майже переміг друзів, ось вона, мить на яку він чекав. Немає більше відчуттів, тільки ненависть.
Видиво підняло косу вгору і з усієї сили вдарило по Мадарі. Якби учіха не ухилився невідомо що б сталося. Удар був настільки потужний що утворив кратер ще більший ніж нещодавно Мадара своєю технікою.
«Кепські справи, це навіть не чакра, якщо він поцілить в мене то може і забере мене на той світ. Його техніка випромінює холод і жах.»- Було зрозуміло що тепер Мадара усвідомлював всю небезпеку ситуації. Як він розумів то будь які спроби контр атакувати були б марними, адже техніка була точною копією Сусано, до того ж вона виступала як щильна життєва енергія, тобто знищити цю техніку було неможливо. Єдиний вихід – ухилитися від усіх атак і протриматися до смерті супротивника.
Молодший відчував слабкість. Він знав, що це остання техніка у його житті і більше у нього не буде шансу на перемогу.
Двоє супротивників дивилися один на одного. Раптом з неба, до них, на поле бою влетів великий восьменіг. Так, це був Бі-сан. Він швидко звільнив Наруто з Дерев’яної клітки своїм шупальцем.
[img]<img src="http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/1//48/880/48880553_KillerBee8t.jpg" id="il_fi" height="410" width="640" style="padding-right: 8px; padding-top: 8px; padding-bottom: 8px; ">[/img]
Ця невеличка перерва дала час Молодшому взяти себе в руки. Він зібрав свої останні сили і ще раз замахнувся косою на ворога. Тепер хлопець був швидкий наче блискавка. Мадара побачив цей удар але ухилитися цілком від нього не встиг. Все поле бою загорілося вогнем. Відбувся вибух і він рознісся луною на багато кілометрів. Це була остання атака Еббріліана Молодшого.
Навколо все було потрощено і повсюди виднілися язики полум’я. З часом курява піднята вибухом «Коси Смерті» розвіялася… Наруто і Бі-сан побачили приголомшуючу картину. Перед ними стояв Учіха Мадара і здавалося що він зовсім не поранений. Але… Навколо його шиї була обмотана червона нитка і її тримав у руках Молодший.
-Я не дозволю тобі перемогти. К-х, к-х, к-х. Хоч я і не зміг тебе знищити але моя техніка не дасть тобі можливості користуватися власними навичками і я…- Молодший не зміг більше нічого сказати. Його тіло проймав пекучий біль, він майже втратив свідомість.
-Я тобі цього не пробачу, я тебе вб’ю.- Наруто побачивши свого напівмертвого друга не міг стримати своїх емоцій. З під землі на Мадару вискочили два тіньових клона з расенганами. Учіха хотів знову використати сусано але ця техніка чомусь не подіяла. «Що ти зі мною зробив»- враз подумав Мадара. Він дістав з-за спини свій Гунбай і взмахнувши ним у повітрі розітнув одного клона навпіл. Мадара відчував що у нього ще є сили і він хотів використати Шинра Тенсей щоб знищити і другого клона. Бі-сан швидко запідозрив що щось не так і своєю величезною лапою восьминога вдарим по тому місці де був ворог. Мадара ухилився від цього удару і саме тоді Наруто прокричав: «Расен-сюрікен». Учіха швидко скочив в бік і парирував цю техніку але расен-сюрікен перетворився на Наруто з расенганом у руках.
- Ось ти і попався!- Крикнув Наруто і зі всієї сили зарядив расенганом по ворогові.
В животі Учіхи Мадари утворилася велетенська діра, але здається це його зовсім не хвилювало і через декілька секунд вона зникла. «Техніка Едо Тенсей робить мене непереможним, хоч я і не навиджу тих хто старається мною керувати, але це не завадить мені захопите тебе Дев’ятихвостий» - сказав Мадара.
- Ей Наруто постривай ти не бийся й не чекай. Хоч наш ворог й сильний дуже. Разом ми здолаєм друже. Ти мене послухай раз й я тобі підкіну клас.- видно було що у Бі був в запасі якийсь план, хоча можливо він його вигадав несамохіть, просто на полі бою. Цього було не зрозуміти.
- Бі ми не зможемо запечатати його душу. А битися з ним безнадійно адже Мадара буде відновлюватися постійно. В тебе є план?- сказав Наруто.
«Наруто послухай мене» - почув хлопець в голові. «Задайте йому по повній, а я запечатаю його разом з собою. Я знаю що ти дав собі слово що всіх захистиш, але будь-ласка, це мій шлях ніндзя. Я не помру поки не переможу!». Це був голос Молодшого. «Але як?»-враз подумав Наруто. «Я тобі клянусь ми зробимо це».
- Шарік ти вісім на два урівняй і ворогу цьому скоріше задай. Я буду з тобою і я поможу. Я цього малого враз сокрушу - Бі усміхнувся і Наруто зрозумів: «Ось воно, наша битва, май шлях ніндзя. Я переможу для тебе друже і я врятую тебе». В цей момент Наруто думав про Молодшого і його слова. «Разом ми сила, ми ШИНОБІ і врешті решт - ми ЛЮДИ!»- цей заклик самому собі додав Наруто сили.
Коли Мадара побачив перед собою два великих темних шара то не знав що робити.
-Ви не переможете, я поглину ваші техніки. Це буде ваша остання атака.
І раптом Учіха Мадара відчув що з заду до нього хтось наближається. Він повернух голову і побачив як прямо на нього біжить ще один клон з расен-сюрікеном.
«Я і тебе переможу» -подумав він. Мадара за допомогою рінегану швидко поглинув техніку, а гунбаєм розрубав тіньового клона. Але цього часу вистачило для того щоб два Шара Біджу долетіли до ворога. Великий вибух сколихнів землю.
-Ми перемогли! - чомусь вигукнув Наруто.
- Я так просто не помру!- Учіха Мадара був настільки побитий що він навіть на себе схожий не був, та незважаючи на таку рану він хотів битися, його очі палали ненавистю і бажанням знищити своїх ворогів.
-Як?!- все ще не міг повірити Наруто.
Раптом маленька ниточка на шиї Мадари перетворилася на невеличкого червоного дракона. Він відкрив очі і по всьому тілі учіхи зявилося безліч написів. «Останній шлях»-тихенько, ледь чутно прошепотів Молодший. І через секунду з його тіла вилетів маленький метелик. Він підлетів до ворога і враз спалахнув всіма кольорами веселки, а потім враз збільшився і перетворився на ангела. Ось вона - душа Бога Смерті. Ангел підійшов до Мадари і сказав: « Дякую тобі за чудовий поєдинок, за те що я провів цей час зі своїм другом, за те що звільнив мене від страждань і нарешті дав мене піти з миром на той світ. Але я візьму й тебе з собою». Молодший повернувся до своїх друзів і сказав: «Прошайте». Ангел і Мадара враз розчинилися в повітрі. Хмари на небі розійшлися і Наруто побачив як йому всміхається сонце. Він не міг повірити що його друга більше немає.
- Наруто.- ледь чутно прошепотів молодший.
- Молодший, друже. Ти живий, слава Богу!- радісно сказав Наруто.
- Пробач друже але все ж таки я помру. Якби не ти, ми б програли цей бій. Ти був першим хто визнав мене. Наруто, я завжди буду пам’ятати тебе…. Ти станеш найкращим Хокаге і перевершиш всіх інших. Я буду вірити в твою мрію.
- Ні, ні, ні. Тримайся, ми знайдем спосіб тебе врятувати. Сакура-чан тобі допоможе. Живи!- Наруто забув про все. Він тільки хотів врятувати друга. В цей момент він хотів бути на його місці.
- Дякую тобі Наруто, мій найкращий друже. Дякую.
Наруто тримав Молодшого на руках і плакав. Це вперше він побачив смерть друга. Наруто не міг цього терпіти. Він відчував як тіло Молодшого холодніє, як сили покидають його. І Наруто не розумів чому його друг посміхається.
«Я завжди буду з тобою. Ти станеш Хокаге, а я буду берегти тебе і твій шлях ніндзя. Удачі тобі. Прощай» - ці слова промайнули Наруто в голові.
Нарешті Наруто дав вихід своїм емоціям. Він дивився на свого друга, а той ПІШОВ….ПІШОВ….ПІШОВ…ПІШОВ назавжди.
«Я тебе поверну, я тебе обов’язково поверну» - поклявся сам собі Наруто.
Фанфик Добавил: seryo | Просмотров: 2213 | Рейтинг: 5.0/1
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Боруто, Наруто 3 Сезон, Боруто: Новое поколение Наруто, Boruto

----------
Боруто 73 глава
20 сентября 2022

Ван Пис, One Piece, Большой куш, Одним куском

----------

Хвост Феи, Фейри Тейл, Fairy Tail, Сказка о Хвосте Феи

Моя Геройская Академия, Boku no Hero Academia, Академия героев, My Hero Academia

Нулевой Эдем, Edens Zero, Eden's Zero

Ванпанчмен, One Punch Man, Ван Панч Мен, OnePunchMan

Логин:
Пароль:

Онлайн всего: 6
Гостей: 6
Пользователей: 0

Flafster | Naruto-Uzumaki.uCoz.Ua 2008–2024 | Обратная связь
Все материалы на сайте предназначены исключительно для домашнего ознакомительного просмотра.